آيا با فوايد باور نکردني شيره انگور براي سلامتي آشنا هستيد
شيره انگور: فوايد، موارد استفاده، حقايق تغذيه اي و هشدارها
شيره انگور نوعي شيره انگور ملاير است که با مخلوط کردن با ارده کنجد در صبحانه مصرف مي شود. علاوه بر اينکه در وعده صبحانه مصرف مي شود، براي فوايد ديگري نيز مصرف مي شود. فوايد شيره انگور براي کم خوني مفيد است، براي بارداري مفيد است و خطر ابتلا به سرطان را کاهش مي دهد.
شيره انگور چيست ؟
يکي از چيزهاي مهم در مورد آگاهي از سلامتي ما و دوران مدرنيته، کشف مجدد مواد عالي مانند دوشاب است. شيره انگور يا دوشاب، غذايي باستاني است که به دليل خواص مغذي و طعم دلپذيرش محبوبيت زيادي دارد. قبل از استفاده از شکر، شيره انگور ملاير در سراسر درياي مديترانه و به ويژه يونان بسيار رايج بود، نه تنها به عنوان يک شيرين کننده، بلکه به عنوان يک درمان ويژه براي بيماري ها شناخته شده بود.
طعم شيره انگور اصل شيرين با کمي ادويه و عطر آن تند، قوي و فوق العاده وسوسه انگيز است. اين محصول عالي از جوشاندن انگور در حرارت کم به مدت طولاني به دست مي آيد. اين نسبتاً گران است زيرا فرآيند توليد طولاني است و محصول نهايي نسبت به حجم انگور ها بسيار کم خواهد شد. بافت آن کاملاً شبيه سرکه بالزاميک قديمي است. اگر از طرفداران Ottolenghi هستيد، مطمئناً با شيره انگور ملاير انار آشنايي داريد و مي توانيد از شيره انگور استفاده کنيد.
اين محصول مايع چسبناک شيرين سرشار از انرژي، کلسيم و آهن است. خواص آن شامل آنتي اکسيدان ها، ويتامين هاي A، C و B و مواد معدني مانند پتاسيم، آهن، کلسيم و منيزيم است. بدن ما قندهاي طبيعي موجود درشيره انگور ملاير را نيز به راحتي متابوليزه مي کند.
بدون ترديد قيمت شيره انگور اصل يا همان شيره انگور ملاير به نسبت انواع کيفيت هاي موجود در بازار متفاوت است. به طور کلي شيره انگور اصل فقط به محصولي که به صورت محلي و غير صنعتي توليد شده باشد، مي گويند.
شيره انگور ملاير در انواع دسر ها و ميان وعده ها
جفت هاي درخشان اين شيرين کننده فوق العاده سالم شامل فرني / گرانولا، ارده کنجدي، سالادهاي تازه، سبزيجات پخته شده، سالاد ميوه، بستني، پخت، لعاب، گوشت و خورش لوبيا است. آشپزهاي خانگي از آن در سس هاي گوجه فرنگي معطر استفاده مي کنند. آن را با ادويه هاي گرم مانند دارچين، ميخک و جوز هندي و حتي با شکلات تلخ ترکيب کنيد. اغلب در غذاهاي يوناني در غذاهاي خوش طعم استفاده مي شود - طعم لذيذ آن براي تقويت سس هايي که گوشت بره و خوک و همچنين ماهي را همراهي مي کنند استفاده مي شود.
رايج ترين استفاده از اين شربت شيره انگور براي تهيه انواع شيريني مانند موستالوريا (پودينگ انگور) و موستوکولورا (کلوچه هاي انگور) در ماه هاي پاييز است. دايان کوچيلاس (يک نويسنده شگفتانگيز کتاب آشپزي يوناني) در اين پست وبلاگ به ما توصيه ميکند که «اگر دستور اصلي يک فنجان شکر و يک فنجان شير، آب يا آبميوه است، به جاي شکر از بهترين شيره انگور ملاير استفاده کنيد.
شيره انگور چه مزايايي دارد؟
فوايد شيره انگور که براي بسياري از بيماري ها مفيد است:
- از استخوان ها محافظت مي کند: به دليل اينکه منبع خوبي از کلسيم است، ساختار استخوان را تقويت مي کند. همچنين به داشتن دندان هاي سالم کمک مي کند. توانايي عضلات براي انقباض را افزايش مي دهد. در برابر بيماري هاي استخواني به ويژه در زنان در دوران يائسگي محافظت مي کند.
- براي سلامت جنسي مفيد است: به توليد سالم هورمون هاي جنسي کمک مي کند. ميل جنسي را افزايش مي دهد و در نتيجه از سلامت جنسي محافظت مي کند.
- مفيد براي يبوست: تسکين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور است. معده و روده را آرام مي کند
- براي خون مفيد است: به لطف آهن از کم خوني جلوگيري مي کند. به تامين يک سوم نياز روزانه بدن به آهن کمک مي کند. همچنين باعث افزايش خون در بدن مي شود.
مصرف شيره انگور اصل در دوران بارداري
به دليل داشتن مواد معدني فراوان، فوايدي را در دوران بارداري و شيردهي به همراه دارد. آرام اعصاب و دوري از استرش و تشويش ناشي از مسمويت هاي غذايي که ويار برا مادران به همراه مي آورد، با خوردن شيره انگور ملاير و حذف غذاهاي صنعتي در دوران بارداري ، مادران را از شر فشارهاي جسمي و رواني رها مي سازد.
براي دردهاي قاعدگي مفيد است
در برخي موارد، درد قاعدگي به دليل کمبود آهن رخ مي دهد. شيره انگور با آهن در محتويات درد. علاوه بر اين، مواد معدني مانند کلسيم و منيزيم موجود در خون از لخته شدن خون جلوگيري مي کند. به اين ترتيب مي توان دردهاي قاعدگي را تسکين داد. همچنين از ماهيچه هاي رحم محافظت مي کند.
- باعث رشد سالم سلول ها مي شود: به هر نحوي که شده ترميم سريع و آسان بافت پوست را فراهم مي کند.
- افزايش تشکيل گلبول هاي قرمز خون: سيستم ايمني را تقويت مي کند.
ساير فوايد مصرف شيره انگور اصل
- باعث رشد مي شود: به ويژه براي کودکان در سنين رشد و تکامل مفيد است. به لطف مواد معدني و ويتامين ها باعث رشد سالم مي شود.
- از سيستم عصبي محافظت مي کند: به لطف محتواي منيزيم، حجم کلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل مي کند و اعصاب را آرام مي کند.
- مفيد براي سردرد و خستگي: حاوي ويتامين ها و مواد معدني، خستگي. سردرد را تسکين مي دهد.
تاثيرات ويژه شيره انگور در بدن
براي باز شدن رگ ها مفيد است و هر نوع گرفتگي را بهبود مي بخشد. همچنين اين ماده جادويي خطر ابتلا به سرطان را کاهش مي دهد.دوشاب اشتها را باز مي کند و غذاي شما را با طعم عالي خود در جايگاه نوشيدني سر سفره لذت بخش تر خواهد کرد.
فوايد شيره انگور براي پوست چيست؟
- از پوست در برابر اثرات مضر آفتاب محافظت مي کند.
- از پيري زودرس جلوگيري مي کند. ظاهر جوان تري را فراهم مي کند.
- براي پوست در برابر اثرات منفي الکل و سيگار مفيد است.
چگونه بايد شيره انگور مصرف کرد؟
- شيره انگور را مي توان به روش هاي مختلف مصرف کرد.
- اگر براي کم خوني استفاده شود، مي توان هر روز صبح يک يا دو قاشق غذاخوري معده خالي مصرف کرد. اين باعث افزايش توليد آهن مي شود. از کم خوني جلوگيري مي کند.
- در زندگي روزمره مي توان با مخلوط کردن با ارده کنجد در صبحانه مصرف کرد.
آيا شيره انگور لاغر کننده است؟
- شيره انگور ملاير معمولاً نوعي شربت است که از ميوه انگور به دست مي آيد.
- منبع خوبي از کربوهيدرات و کلسيم است.
- مي توان آن را به روش هاي مختلف مصرف کرد.
- اگر تا حدي با دقت مصرف شود، مهم نيست.
- اما اگر شيره انگور ملاير به مقدار ناخودآگاه مصرف شود وزن کم کنيد.
- اين مي تواند باعث افزايش وزن شود، به خصوص زماني که همراه با نان فراوان مخلوط با ارده کنجد براي صبحانه مصرف شود.
به عبارت ديگر، شيره انگور ملاير با چه غذاهايي مصرف مي شود، تا حدي بسيار مهم است.
برخي از افراد با اضافه کردن به ليست رژيم غذايي خود از آن استفاده مي کنند. آنها به جاي مصرف قند، شيره انگور ملاير را براي تامين کلسيم و کربوهيدرات بدن مصرف مي کنند.
در اين صورت هم مصرف قند کاهش مي يابد و هم کلسيم در اختيار بدن قرار مي گيرد.
مضرات شيره انگور چيست؟
عوارض جانبي مانند سوء هاضمه، نفخ يا اسهال در صورت مصرف زياد ديده مي شود. اما نگارنده اين مقاله تا کنون نديده يا نشنيده است که کسي با مصرف شيره انگور دچار عاره اي شود. به نظر ما نسبت دادن بيماري ها در عصر مدرن به مصرف غذاهاي ارگانيک، از جمله ايده هايي تاريکي است که با پذيرش جمعي جوامع بشري به حقيقت مي پيوندد! ناخودآگاه جمعي بشر با هر اطلاعاتي که تغذيه شود، به شرط پذيرش توده مردم مي تواند بر آن ها حکمراني کند.
اگر جز افرادي هستيد که باور دارند مصرف حبوبات باعث ايجاد اختلالات گوارشي مي شود، يا اينکه پذيرفته ايد که عسل طبيعي حساسيت زا است و يا معده خود را از خوردن ميوه هاي خام به دستور پزشکان کور دل محروم گذاشته ايد، بايد به شما بگوييم که راهي ساده و در عين حال سخت براي تغيير اين الگوي جمعي پيش روي داريد!
کافيست که يک دروه چند روزه يا نهايتا چند ماهه را به سم زدايي و برون ريزي هاي فيزيکي حاصل از انباشست سموم کشنده شيميايي اختصاص دهيد و تحت هر شرايطي و هر نوع دردي به خوردن غذاهاي طبيعي ادامه دهيد و حتي نوک سوزن از هيچ ماده غذايي کارخانه اي تغذيه نکنيد. پس از آن به زندگي سالم سلامي دوباره به تندرست اجدادمان در زمين خواهيد کرد.
خريد شيره انگور
اگر با دانستن تمام فوايد شيره انگور خانگي تصميم به خريد شيره انگور گرفته ايد، ما به شما يک پيشنهاد ويژه خواهيم داد! آن هم خريد شيره انگور عسلي ملاير از فروشگاهي است که لينک آن در اين قسمت قرار داده شد. با اطمينان بهترين شيره انگور ايران را از اين فروشگاه تهيه نماييد.